Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debakl nasljednika kockastih na putu prema EP-u

Promašena generacija otpala već nakon dvije utakmice

\'24.03.2011., Dugopolje, Split - Prijateljska nogometna utakmica U-21 reprezentacija Hrvatske i Ukrajine.Lendric Ivan Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
06.09.2011.
u 19:31

Pametnome dosta! Iako je mlada hrvatska reprezentacija (do 21 godinu) odigrala samo dvije utakmice u 5. kvalifikacijskoj skupini za odlazak na EP i dva je puta poražena, izbornik Ivo Šušak odlučio je krenuti u stvaranje nove reprezentacije!

I dok je startni poraz od slabašne Gruzije (0:1 u Dugopolju) još nekako i proživljen, debakl u Sionu i poraz od Švicarske (0:4) zapravo je razotkrio sve slabosti naše selekcije. Odmah nakon poraza izbornik Šušak sve je rekao u dvije rečenice:

– Bila je to naša utakmica istine! Švicarci su bili brži, čvršći i potentniji, a trenutačno su i ozbiljno kvalitetniji.

Pogodio je Šušak u srž problema. Je li to doista najbolje što Hrvatska može dati u tome uzrastu? Dodamo li izostanak ozlijeđenog Ademija, to bi bilo to. Ademi bi donio malo čvrstoće i iskustva u veznom redu, ali ne bi dao ni brzinu, ni kreaciju, niti ubojitost.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar feudalac
feudalac
19:45 06.09.2011.

sa 6 hajdukovih igrača ovo je sasvim očekivani slijed događaja

IV
ivomati
22:39 06.09.2011.

sa neuhranjenim kovacicem i katastrofalnim situmom nismo ni mogli bolje

KR
kruni
00:10 07.09.2011.

netreba nam umirovljenik na klupi nego neko mladji koji je naucio o modernom nogometu kao na primjer NIKO KOVAC ali isto tako trebaju svi klubovi koji treniraju djecu promijeniti nacin treniranja vidi njemacku ili svicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije